Suunnittelutyöt Insinööritoimisto Tilatek Oy:ltä Kankaanpäästä

Ota yhteyttä

Tarjoamme arkkitehti- ja rakennesuunnittelun palvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Erikoisalaamme kuuluu yleis-, teräs- sekä betoni- ja puurakennesuunnittelu sekä arkkitehtisuunnittelu. Käytössämme ovat laadukkaat suunnitteluohjelmistot, joilla teemme muun muassa mallinnukset ja lujuuslaskennat. Toteutamme tarpeidesi mukaan myös laajat suunnittelutyöt ja hankkeet.

Palvelemme koko Suomen asiakkuuksia Kankaanpään, Tampereen ja Seinäjoen toimipisteistämme. Tällä sivulla voit tutustua jo toteuttamiimme kohteisiin eri puolilla Suomea. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vuosien varrella hankkimistamme referensseistä. Parhaiten saat meihin yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse.

Referenssit

Toteutamme vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla kaiken kokoiset suunnittelutyöt ja -projektit. Alla voit tutustua tarkemmin referensseihimme: löydät esimerkkejä niin asuinrakennuksista, julkisista rakennuksista, kuin erilaisista teollisuus- ja liiketiloistakin. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Projektit kaikille toimialoille

Toteutamme arkkitehtisuunnitelmat sekä erilaiset rakennesuunnitelmat, kuten teräs- sekä betoni- ja puurakennesuunnitelmat kaikille toimijoille. Näihin kuuluvat teollisuus, yritykset, julkinen sektori sekä yksityiset kotitaloudet ja yksityishenkilöt. Hankkeisiimme kuuluu laajoja suunnittelukokonaisuuksia, ja teemme myös yksittäisiä tilasuunnitelmia esimerkiksi omakotitaloille ja muille pienemmille yksiköille. 


Toteutamme kaikki suunnittelutyöt vankalla, yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla osaamisella ja asiantuntemuksella. Palvelemme asiakkaita asiakaslähtöisesti ja joustavasti ja räätälöimme tarjoamamme palvelut kuhunkin projektiin ja hankkeeseen sopiviksi. Palvelemme asiantuntemuksella myös projektin eri vaiheissa. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous seuraavaan hankkeeseesi!